Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!....

ΑΠΟ ΤΙΣ 4.30 μ.μ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤEΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!!...

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΜΕΛΏΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ , ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΝΤΑΣΊΩΤΗ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΜΑΛΈΣΗ, ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΏΝ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ, ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ''  ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤEΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ!!!

ΜΕΤ' ΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ Η ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ "Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ" ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

(ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ - περισσότερα στην ιστοσελίδα PERMISSOS ΝΕΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ Αη - Βασίλη ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!.. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ.
 ΚΑΙ ΕΥΘΥΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΑΣ Ως ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΔΙΔΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ... Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠE KAI EYXΗΘΗΚΕ. Γεννημένος Ο Χριστός σε μια φάτνη αλόγων, γιατί ήταν ταπεινός, ζητάει λίγη θέση στην καρδιά μας. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΨΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ.

 ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...


 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣ. ΔΕΝΤΡΟΥ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ KAI TON ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ.

 ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!


ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΝΆ - ΓΕΝΆΡΗΣ ΞΗΜΕΡΏΝΕΙ. ΒΑΣΙΛΗ Μ' ΠΟΎΘΕΝ ΈΡΧΕΣΑΙ ΚΙ ΑΠΟΎ - ΚΙ ΑΠΟΎΘΕ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙΣ. ΑΠΌ ΤΗ ΜΆΝΑ Μ΄ ΈΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΌ ΠΗΓΑΊΝΩ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου