Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ. ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ! ! !

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ
Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΥΣΙΟΝ ΤΙΚΤΕΙ...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών εορτάσθηκαν τα Χριστούγεννα, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Λεονταρίου σήμερα 25 Δεκεμβρίου.
Σήμερα Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε ο πανηγυρίκος Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας στο Ναό του Προφήτη Ηλία.
Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο εφημεριός μας ανέγνωσε το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου για την εορτή των Χριστουγέννων, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «…Το κοσμοσωτήριο γεγονός της Γεννήσως του Θεανθρώπου Χριστού αποτελεί από μόνο του ένα γεγονός ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας! Η Σάρκωση του Κυρίου ακτινοβολεί το φως της ανυπέρβλητης αγάπης του Θεού για τον άνθρωπο, μιας αγάπης θυσιαστικής που πλημμυρίζει με ειρήνη και κυριεύει με έλεος τις καρδιές των ανθρώπων και φθάνει για μας μέχρι τον Σταυρό. Αυτή η μοναδική αγάπη εκπέμπει σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, μηνύματα ελπίδας και εμπιστοσύνης προς Αυτόν, που ποτέ δεν μας πρόδωσε και προσκαλεί κάθε έναν από εμάς, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος και καταγωγής να συνεορτάσουμε εν αγάπη και εν ομονοίᾳ τήν Θεία Γέννησή Του…».
Στη συνέχεια, ο πατήρ Γρηγόριος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με την ελπίδα τα φετινά Χριστούγεννα να αποτελέσουν την απαρχή για μία νέα και φωτισμένη ζωή γεμάτη από την Χάρη και την Ευλογία του Σαρκωθέντος Χριστού!
ΑΥΡΙΟ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ Ο ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 π.μ. εως 9.45 π.μ.

(ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)




































ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου