Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Λαοθάλασσα πιστών και Μεγαλειώδης ο εορτασμός του Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Χωριού μας !!!

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ.

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...

ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΣΙΩΤΗ,

ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ. 

ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΕ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΌΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΌ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η  ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ , ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ κ.ΧΑΡΆΛΑΜΠΟ ΚΟΛΛΙΑ, κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΟΚΟΠΟ ΚΑΙ κ. ΑΘΑΝΆΣΙΟ ΚΙΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

ΕΙΘΕ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΜΕΘ' ΥΓΕΙΑΣ, ΧΑΡΑΣ, ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑΣ ΕΥΑΡΕΣΤΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ !!!

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου