Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ !!!

Ι.Μ.Θ.Λ.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ !!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.30 μ.μ.  Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΨΑΛΑΝ ΤΑ  ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ...Ο Α'Ι' ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΛΙΔΙΑ, ΜΠΑΛΟΝΙΑ, ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

ΣΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΟΙΚΙΛΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΧΥΜΟΙ ΚΑΙ ΛΙΚΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.  ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΠΑΤΗΡ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΟΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ Ο Α'Ι' ΒΑΣΙΛΗΣ...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΕΥΧΟΜΕΘΑ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΣ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ  ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! ! !

(Ακολουθούν φωτοστιγμές από τους εκπροσώπους του Ναού και την κ. Ελένη Νικολάου - 
Κωνσταντινίδη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου