Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ: Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΥΗΥΘΥΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΣΧΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ ΖΟΦΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΦΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΥΓΑΣΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ, ΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΤΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΟΛΑΜΠΡΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΕΝΗ" ΟΥΤΕ "ΜΑΤΑΙΑ", ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.
ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΜΟΊΡΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΎΣ.

""ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ""

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου