Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Εσπερινός & Λιτανεία στον πανηγυρίζοντα Ναό μας !!

Εσπερινός & Λιτανεία στον πανηγυρίζοντα Ναό μας !!


Ι.Μ.Θ & Λ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

Το εσπέρας της παραμονής, της πυρφόρου εις ουρανούς ανάβασης του, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό μας, τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, ο οποίος υπερεπλήρωσε τον Ναό και τον περιβάλλοντα χώρο του για να προσκυνήσει την Εικόνα του Προφήτη και να τιμήσει τον Προστάτη της Ενορίας του, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ. Ντασιώτη Γεώργιο - τους τοπικούς άρχοντες, τον Διοικητή (ΚΕΠΒ) του Πυροβολικού Θηβών.

Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Γεωργίου ήταν ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Κάστιζας που με τον όμορφο λόγο του μας καθήλωσε.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού - Χορευτικού Συλλόγου του χωριού μας " Το Αρχοντίκι " συνοδευόμενοι της Ιεράς Εικόνος του ενδόξου Προφήτου.

Στο τέλος ο Εφημέριος του Ναού π. Γρηγόριος Αθανασίου εκ μέρους του εκκ. Συμβουλίου ευχήθηκε καταλλήλως και ευχαρίστησε θερμά όλους τους πατέρες και τους πιστούς για την ευλάβεια, την βοήθεια και τη συμμετοχή τους στις λατρευτικές Ακολουθίες προς τιμήν του αγίου ενδόξου Προφήτου Ηλιού.

Ο Άγιος να ευλογεί όλον τον ευλογημένο λαό αλλά ιδιαίτερα να σκέπει και να φρουρεί την ενορία μας !!


Χρόνια πολλά και καλά !!
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου